Vera Janssen Coaching en Counseling
 

Vera Janssen Coaching en Counseling

 

Vera Janssen Coaching en Counseling

Bij Vera Janssen Coaching en Counseling zijn kinderen welkom die kwetsbaar zijn, op hun tenen lopen of heel gevoelig zijn. Ze kunnen de wereld niet helemaal begrijpen, zich minder goed uiten en blijven maar opnemen. Ongemerkt gebruiken ze afweersystemen om er te kunnen zijn. Ze kunnen druk worden, wiebelig of nog meer hun best gaan doen. Slaapproblemen kunnen zich ook voordoen omdat ze wakker liggen over de dag van morgen of zich afvragen of ze de dag wel goed hebben volbracht. Kinderen kunnen faalangst krijgen of minder positief over zichzelf zijn.. En als het kind zijn angst blijft verstoppen met de afweersystemen dan kan het lichaam signalen gaan geven. Het lichaam kan vast gaan zitten en dit geeft onverklaarbare klachten. Als ouder kan je met het kind naar de huisarts gaan en beland je misschien wel in de medische molen. Het kind gebruikt zijn afweersystemen nog meer en ervaart spanning en je belandt in een vicieuze cirkel.

Samen met het kind gaan we op pad naar de kern…wat wil je zeggen! We halen het lichaam van het slot door de pijn, verdriet of angst in het lichaam van het kind te integreren waardoor kracht ontstaat. Het kind wordt weerbaarder!

Ik maak gebruik van verschillende technieken en kijk samen met jullie als ouders wat we het beste kunnen toepassen bij jullie kind. Of misschien hebben jullie al een keuze gemaakt uit het aanbod en kunnen we daarmee aan de slag.

 

Wil je meer weten over coaching en counseling bij Vera Janssen bel dan 040 8451073, of stuur een e-mail naar info@verajanssen.nl

 
SKJ